Редакционният екип ви представя най-важните новини за деня, 5 февруари.

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за деня, 5 февруари.
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 5 февруари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за деня, 5 февруари.

Парламентът утвърди на първо четене нови промени в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, с които се дават финансови облекчения за общините по време на COVID-кризата.

Не желаеме да плашим, споделяме на хората, че наклонността потегля нагоре, с цел да съблюдават ограниченията. Това съобщи националният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.

Три условия е имала Европейската комисия към Министерство на вътрешните работи за доставка на патрулни коли по план по Фонд " Вътрешна сигурност " на Европейски Съюз " Подкрепа за оправянето с миграционния напън по българските външни граници ", като част от средствата за незабавно подкрепяне в размер на 160 млн. евро, които Европейски Съюз отпусна на Р България през есента на 2016 година.

Членовете на Комисията за защита на конкуренцията да могат да бъдат преизбирани за нови 7 години, реши ръководещото болшинство в Народното събрание. Промените са признати на първо четене промени в Закона за защита на конкуренцията.

След като през 1957 година Съюз на съветските социалистически републики съумява да изстреля първия неестествен сателит на Земята, Европа и Съединени американски щати са обхванати от боязън, който влиза в историята като „ сателитна рецесия “. Оттогава насам Русия не можеше да изненада Запада с нищо в техническата сфера, само че създадената от нея ваксина против COVID-19 сподели, че тя може би към този момент не е просто страна, която разполага с нуклеарен боеприпас.

Разрешителните за градеж на жилищни здания през четвъртото тримесечие на 2020 година понижават с 14,4 на 100 по отношение на предходното тримесечие, само че жилищата в тях се усилват с 31.9 на 100, както и общата им застроена повърхност - с 18,5 на 100. Това оповестиха от Националния статистически институт, представени от Монитор.

Липсата на поддръжка от Българска социалистическа партия за кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат потвърждава, че Корнелия Нинова има сделка с премиера Бойко Борисов. Това сподели евродепутатът Елена Йончева по в ефира на bTV.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР