Редакторите на руското онлайн списание Men Today изброиха дрехите в

...
Редакторите на руското онлайн списание Men Today изброиха дрехите в
Коментари Харесай

Мъжките дрехи, които най-много дразнят жените

Редакторите на съветското онлайн списание Men Today изброиха облеклата в мъжкия дрешник, които нервират дамите. Съответният лист се появи на уеб страницата на изданието, написа jenata.blitz.bg.

На първо място, специалистите приканиха мъжете да се откажат от транспарантната риза или мрежестата тениска . Според тях тези неща са прекомерно откровени, тъй като материята им прозира и се виждат зърната. За мъжете жена в транспарантна или мрежеста тениска може да бъде доста секси, само че при дамите този тоалет не работи по същия метод.

В листата участват още шапка с помпон и тесните дънки . С последния детайл от дрешника мъжете би трябвало да са доста деликатни, предизвестяват специалистите. Тесните панталони могат да подчертаят минусите на фигурата. Те не са изключително потребни и за репродуктивната система, тъй като лимитират кръвоснабдяването към значими органи.

В умозаключение създателите на материала подчертаха бижутата , които мъжете носят като знак за принадлежност към някаква младежка субкултура. Зрелият мъж не носи сходни бижута, а залага на класики като моден часовник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР