Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Адвокат съм в момента, имам страхотна професия,

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgАдвокат съм в момента, имам страхотна професия,
Коментари Харесай

Манолова: Ще бъда омбудсман завинаги, независимо какво работя! Хората ме приемат като техен защитник

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Адвокат съм сега, имам страхотна специалност, която обичам и е обвързвана с това, което върша най-добре - да пазя хората, бизнеса, права. Съвсем почтено и честно, влизайки в кметската конкуренция за София, аз  си подадох оставката като омбудсман. Работя и за гражданската платформа, която обявихме и която пази хората. Това отговори Мая Манолова на въпрос на Виктор Николаев какво работи в този момент откакто напусна поста омбуцман на България.

" Нищо, че напуснах поста. Ще бъда омбудсман вечно, без значение дали съм кмет или юрист. Хората ме одобряват като бранител на техните права, като индивида, който ще ги поддържа, ще им даде съвет, ще има помогне, тъй че няма по какъв начин да не го върша. Телефонът ми звъни непрекъснато ", разяснява Манолова. 

Гражданската платформа " Изправи се България " събера хора, които не желаят да мълчат, които желаят да са аактивни и изправени. Не ги събираме ние, те сами се събират, уточни тя. 

" Ние сме се събрали, с цел да пазиме демократични полезности като да вземем за пример свободата на словото. Така че ние ще защитим всеки един публицист, който е свален от ефир, както смъкнаха Силвия Великова да вземем за пример ", изясни Манолова. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР