Реалността след Covid-19 и в условията на галопираща инфлация създаде

...
Реалността след Covid-19 и в условията на галопираща инфлация създаде
Коментари Харесай

Постковид сватбите: До 20 човека и семпла бг рокля

Реалността след Covid-19 и в изискванията на галопираща инфлация сътвори нова ниша за сватбените тържества. Семпли сватби в стеснен кръг от близки и другари, без помпозност и помпозни зали и украшения, само че за сметка на повече забава и непрестореност.

Тази година доста от ритуалите са за към 20 души. Освен икономиите, причина е и инфлацията, само че и фактът, че едно сватбено празненство нормално се провежда година напред и остава мощно обусловено от непредвидими аргументи като пандемията и войната в Украйна. През последните 2 години пандемията и инфлацията демонстрираха, че е мъчно да се възнамерява толкоз напред във времето и по тази причина от ден на ден младоженците избират първо да създадат сватбения обред, а на по-късен стадий да провеждат сватбените си тържества.
 Прогнози за рекорден растеж на зимния ни туризъм 6 ноем 2022 | Зимният туристически сезон ще е рекорден с растеж сред 5 и 7 % по отношение на 2021 година Това предвижда служебният министър...
По българското Черноморие по традиция сватбите навън са желани. Младоженците желаят да са край морето с хубава панорама, по опция да са на пясъка. Някои двойки избират да дадат 3000 лева за видео снимане и по-малко от 1000 лева за декорация. Но може да бъде и противоположното – да се отдели огромен бюджет за фойерверки, приказни рокли и костюми, само че за сметка на по-семпло тържество като цяло.

Интересно е да се означи, че поради икономическата обстановка в цяла Европа, от ден на ден чужденци идват в България,за да купят от български дизайнерски къщи своята мечтана рокля на по-разумна цена. Тази наклонност демонстрира, че българските дизайнери са все по-конкурентни и оферират артикул на международно равнище.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР