Реализиран според най-високите световни стандарти за качество, в сътрудничество с

...
Реализиран според най-високите световни стандарти за качество, в сътрудничество с
Коментари Харесай

Голяма бомба в Сървайвър още преди началото

Реализиран съгласно най-високите международни стандарти за качество, в съдействие с един от най-опитните и сполучливи интернационалните екипи, новият сезон на " Сървайвър " ще постави началото на ново потомство риалити шоу, в което изненадите за участниците и феновете ще стартират още от първата минута.

Седмият сезон на " Сървайвър "  България ще предложи напълно изменен модел за продукция на развлекателен формат на българския пазар.

Ключов миг в приключенското риалити през 2023 година ще бъде опцията феновете да взимат интензивно присъединяване в развоя на събитията в играта. Въвеждането на този нов за участници и фенове детайл, постанова и нов метод на реализация на предаването, а точно – мощно скъсено разстояние сред интервала на снимане и лъчение на епизодите.

С този метод на телевизионно произвеждане " Сървайвър 7 " ще потвърди по нов метод, че признанието и купата " Последният оживял “ е единствено за оня, който има сложни качества като устойчива душeвност, физическа мощ, съобразителност, стратегическо мислене и жадност за победа. Феновете на предаването ще станат очевидци не просто на зрелищни и епични борби, изпитващи лимита на човешката мощ и дух, само че и ще съпроводят участниците в провокациите, които дружно ще извървят.

В непосредствена непосредственост до най-топлите води на планетата – Карибско море, с целогодишна дневна температура сред 27 и 32 градуса, на другия завършек на света, участниците ще би трябвало да се изправят в сурова борба за оцеляване. Най-важното е да устоят. Да се приспособят. Да останат до края. Да се преборят с капризите на времето, спането под намерено небе, с мисълта, че животните, на чиято територия са натрапен посетител, са на всички места, и даже растенията в близост, могат да се окажат смъртоносни. Точно там, където измежду привидното успокоение на природата, се крие един от най-опасните острови на планетата, стартира само по рода си премеждие, наречено " Сървайвър ". 

От продукцията декларират, че началото на сезона е напълно близо. Очакваме допустимо най-скоро да разкрият и кои известни персони ще бъдат измежду участниците, пишат от Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР