Реализиралият два гола в Кърджали срещу Арда – Жорди Кайседо

...
Реализиралият два гола в Кърджали срещу Арда – Жорди Кайседо
Коментари Харесай

Кайседо: Остава горчилката от равенството, играхме с напрежение

Реализиралият два гола в Кърджали против Арда – Жорди Кайседо съобщи, че е удовлетворен от попаденията си, само че е останала горчилка от равенството. Нападателят добави, че против Лудогорец отборът му би трябвало да покаже много повече пред личните почитатели, в случай че желае да вземе успеха.

„ Добър вечер на всички. Доволен съм от двата гола, които означих, само че остава горчилката от това, че не победихме. Гонехме наложителна победа, с цел да догоним Лудогорец. Най-важното е, че не загубихме. След няколко дни имаме мач с Лудогорец и би трябвало да сме по-силни “, сподели еквадорският таран.

„ Наистина играем много мачове, треньорът ни има доста ясни хрумвания. Първото полувреме и част от второто, напрежението си пролича. Не владеехме топката. ЦСКА желае и би трябвало да владее топката и да нападна “, показа той.

„ Искам да подчертая, че играхме с огромно предпочитание от първата до последната минута. Сега играем пред нашата аудитория, това е най-важното. Смятам, че с поддръжката на почитателите, в случай че създадем нещата, както би трябвало, ще успеем да победим “, приключи голмайсторът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР