Реализацията на големи инфраструктурни проекти във Варна активизира покупката на

...
Реализацията на големи инфраструктурни проекти във Варна активизира покупката на
Коментари Харесай

Имотите във Варна поскъпват заради големи инфраструктурни проекти

Реализацията на огромни инфраструктурни планове във Варна засилва покупката на недвижими парцели и усилва цената им, съобщи през днешния ден Добромир  Ганев - ръководител на националното съдружие " Недвижими парцели ".

На полемика, отдадена на тематиката, стана ясно, че цените на квадратен метър на парцелите в морската столица варират от 600 евро до 2000 евро в централната част на града. Най-търсени са двустайните жилища, които са положителни за вложения и тристайните, които са най-подходящи за фамилни жилища.

Главният проектант на Варна Виктор Бузев предизвести, че специалистите би трябвало да създадат всичко допустимо пазарът на парцели да се успокои поради „ тревожната “ наклонност за засилена продажба на парцели „ на зелено " и даже „ на тъмнозелено “.

 Бузев изясни, че преди 10 години при договорка за парцели най-малко са съществували документи, до момента в който в този момент продажбата е единствено на хартия.
 „ Това за мен е безумство. Аз в никакъв случай не бих рискувал толкоз съществено. Плаши ме от позиция и на това, че може би изкуственото стимулиране на този развой ще предизвика рано или късно разпад “, добави Бузев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР