Реал Мадрид изглежда коренно промени стратегията си за колосални инвестиции

...
Реал Мадрид изглежда коренно промени стратегията си за колосални инвестиции
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще даде €90 млн. за заместника на Лука Модрич

Реал Мадрид наподобява радикално промени тактиката си за колосални вложения в одобрени звезди, като стартира да харчи много огромни суми за млади и надарени футболисти. Поредният подобен може да се окаже перлата на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, по информация на AS.

18-годишният нападателен полузащитник на „ жълто-черните “ към този момент от известно време попада в заглавията на вестниците с невероятния си гений и самочувствие, което показва на и отвън терена. Това го трансформира в действителност в една отлична опция за правоприемник на Лука Модрич.

Хърватинът неотдавна възобнови договора си за още 12 месеца, само че фактът, че през септември ще навърши 37 години значи, че краят на славната му кариера е напълно близо.

Белингам е оценен на към €90 млн. от Дортмунд, само че в наддаването може да се включи и Ливърпул, тъй че цената му не е изключено да пораства.

Припомняме, че „ кралския клуб “ към този момент разполага с 19-годишния Едуардо Камавинга, 23-годишния Федерико Валверде и 22-годишния Орелиен Чуамени. В отбора се завръща и 20-годишният Рейниер, който прекара известно време в Борусия чартърен. Бъдещето на полузащитата напълно не наподобява зле за „ белия балет “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР