Реал (Мадрид) допусна шокиращо поражение с 0:1 у дома срещу

...
Реал (Мадрид) допусна шокиращо поражение с 0:1 у дома срещу
Коментари Харесай

Реал с голяма издънка, загуби от Бетис у дома

" Реал " (Мадрид) позволи шокиращо проваляне с 0:1 вкъщи против " Бетис " в среща от петия кръг в испанското състезание, която беляза завръщането на звездата Кристиано Роналдо след изтърпяно наказване от пет мача.

" Белите " бяха вкарали най-малко по един гол във вратата на противника в последните си 73 мача, само че не съумяха да се разпишат против севилци и към момента нямат победа пред лична аудитория в Примера дивисион.

В самото начало Виктор Санабрия не се възползва от неточност в защитата на домакините и Даниел Карвахал почисти топката пред голлинията. Опасностите през първата част пред вратата на " зелените " пристигнаха след осъществявания на Роналдо, който изигра първата среща в шампионата през този сезон.

След почивката удари на Гарет Бейл и Карвахал срещнаха гредите, до момента в който Тони Кроос и Лука Модрич също не съумяха да се разпишат поради съвършени намеси на вратаря Адан. Роналдо и Марсело също бяха покрай попадението, само че в края ликуваха гостите.

В третата минута на добавеното време Борха Майорал стреля доста добре с глава, само че Адан отново плонжира и улови във въздуха топката. В 94-ата Бараган беше оставен да центрира в наказателното поле, а непокритият Санабрия осъществя попадение с плонж, насочвайки по диагонала за крайното 0:1.

Столичани имат единствено осем точки досега и към този момент изостават на седем след водача Барселона, който е с цялостен актив. Бетис има девет точки на шеста позиция в Примера дивисион.

В друга среща от кръга Атлетико Мадрид победи с 2:1 като посетител против Атлетик Билбао. Пет минути преди почивката Ян Облак избави дузпа, изпълнена от Ариц Адурис, а развръзката пристигна след почивката на дуела. Първо в 55-ата минута Коке асистира за Анхел Корея, който направи резултата 0:1. В 73-ата минута резервата Яник Ферейра-Караско удвои задатъка за гостите след асистенция на звездата Антоан Гризман.

Баските вкараха почетен гол в последните секунди посредством Раул Гарсия. Столичани са на трето място в класирането с 11 точки, до момента в който Атлетик заема осма позиция със седем точки.

Севиля завоюва мъчно с 1:0 вкъщи против Лас Палмас и е на второ място във краткотрайното класиране. Андалусийците са с 13 точки след късното попадение на завърналия се в състава испански национал Хесус Навас.

Лас Палмас заема 12-ата позиция в Примера дивисион с шест точки. По-късно довечера Виляреал е хазаин на Еспаньол, до момента в който Селта Виго приема Хетафе.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР