Реакцията на германския канцлер Ангела Меркел против налагането на санкции

...
Реакцията на германския канцлер Ангела Меркел против налагането на санкции
Коментари Харесай

Меркел обявява война на Тръмп заради санкциите срещу “Северен поток-2”

Реакцията на немския канцлер Ангела Меркел срещу налагането на наказания от Вашингтон против газопровода “Северен поток-2 ” е “ясно оповестяване на война ” на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, написа немският таблоид “Билд ”, представен от БГНЕС.

Миналата сряда Меркел съобщи, че Берлин е срещу екстериториалните наказания от страна на Съединени американски щати и има намерение “решително да разиска ” въпроса за ограниченията на Вашингтон против “Северен поток-2 ”.

Германският канцлер, написа „ Билд “, реагира на решението на Конгреса на Съединени американски щати да наложи наказания с „ ясни думи “. Според изданието, това е „ ясно оповестяване на война “ на Тръмп. “Меркел няма да търпи това, че Съединени американски щати не престават да подкопават плана за газопровода, който се радва на нейната поддръжка ”, се споделя в публикацията.

В същото време създателят на материала показва убеденост, че построяването на тръбопровода към този момент не може да бъде спряно и скоро ще бъде приключено.

Сенатът на Съединени американски щати гласоподава във вторник бюджет за защита на стойност 738 милиарда $, който включва средства за „ противопоставяне на Русия “ в разнообразни области, наказания против „ Северен поток-2 “ и военна помощ за Украйна. Сега документът би трябвало да бъде подписан от президента Доналд Тръмп, който към този момент съобщи, че е подготвен неотложно да го направи.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР