Разводът между коалиционните партньори Продължаваме промяната“ и Демократична България“ вече

...
Разводът между коалиционните партньори Продължаваме промяната“ и Демократична България“ вече
Коментари Харесай

Разводът е в ход! „Демократична България“ се цепи от „Промяната“, Христо Иванов отдавна търсел повод

Разводът сред съдружните сътрудници „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ към този момент е в ход. Лидерите на обединенията Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев са в леден мир, а връзка сред тях съвсем не съществувала.
Градската десница била мощно раздразнена от последните кавги с подправени документи на съдружие „ Да запазим Корал “, разкриването на корупционни кавги, функциониращи с поддръжката на митницата, злополуката с автомобила на Кирил Петков, която бе документирана в елементи от пиара на партията Найо Тицин, написа „ Филтър ”.
Хората на Христо Иванов и самият водач от дълго време търсели мотив за финален бракоразвод с досегашните си сътрудници.
На закрити сбирки на партията било взето решение разколът да стане факт, в случай че на идните избори обединението им реализира 17 %.
Резултатът обаче може да бъде още по-лош, което ще предизвика разгорещени диспути в Демократична България кой е виновени каква отговорност може да понесе.
Не е изключено тогава да се чуят и гласове за избиране на нови лица за водачи, само че разводът с брокерите Политическа партия наподобява неминуем.
В същото време почитателите на ГЕРБ се надяват Васил Терзиев – Ухото да изкара мандата си като кмет.
Заради малоумните решения с велоалеите по „ Витоша ”, „ Патриарх Евтимий ” и „ Фритьоф Нансен ”, които породиха всеобщо неодобрение у столичани и най-много у градската десница, която е най-естественият електорат на ПП-ДБ, в ГЕРБ са уверени, в случай че Терзиев продължава да.управлява, естествено ще стопи поддръжката за „ Промяната “, която го издигна за градоначалник и пошлата коалиция ще загуби голяма част от поддръжката си в столицата.
Кампанията на ПП-ДБ бе ударен от злополуката с автомобила на Кирил Петков, само че освен по тази причина някои социолози предвиждат, че двете обединения не е изключено да останат четвърти на идните избори. А това най-вероятно ще бъде краят на този брак по сметка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР