Развитието на транспорта в София е важно. От ВМРО предлагаме

...
Развитието на транспорта в София е важно. От ВМРО предлагаме
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Тролейбусният транспорт трябва да бъде обновен на 100%

Развитието на превоза в София е значимо. От Вътрешна македонска революционна организация предлагаме доставка на спомагателни тролейбуси. Това разяснява в студиото на " Денят онлайн " с Наделина Анева, кандидатът за кмет на София от ВМРО-БНД Карлос Контрера. Той уточни, че тролейбусният превоз би трябвало да бъде освежен на 100%. Според него по данни от билет системата на Столична община той има голям капацитет за развиване.

„ Друг значим план е връщането на двуетажни рейсове в столицата, тестванията демонстрират огромен интерес от страна на пасажерите. Общината би трябвало да отговори на потребностите ”, добави Контрера.
-->
Според него без достъп до евтина електрическа енергия, не може да се приказва за електрификация на превоза. „ Когато има нарастване на потреблението, би трябвало да се включат мощности, с цел да се отговори на търсенето, а това няма по какъв начин да стане със слънчеви мощности ”, акцентира той.

Контрера добави, че не е последовател на нарастването на цената на транспортните документи. „ Това води до транспортна беднотия и отлив на пасажери ”, добави още той.

Според него има точки и кръстовища в столицата, които би трябвало да бъдат обезопасени, а тематиката за пътната сигурност би трябвало да е от изключително значение и да се подхващат съответни дейности за нейното възстановяване.  

По отношение на митинга на енергетиците Карлос Контрера съобщи, че ТЕЦ-овете са значим детайл за салдото на енергийната система. „ Без тях мъчно можем да приказваме за енергийна сигурност. Не мисля, че диалогът  е казусът. Има конфликт на две концепции. Няма решение по какъв начин ще се балансира системата. Това пречи на развиването на нашата енергетика. Аз не споделям концепцията за въглеродно неутрална стопанска система ”, сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР