Развитие по осигуряването на търсения от наставника на Левски Петър

...
Развитие по осигуряването на търсения от наставника на Левски Петър
Коментари Харесай

Новият нападател на Левски трябва да бъде картотекиран до полунощ

Развитие по обезпечаването на търсения от наставника на Левски Петър Хубчев нов нападател следва през днешния ден. Според вестник " Тема Спорт ", футболистът през днешния ден би трябвало да дойде в София, да мине медицински прегледи и да подпише контракт.

Привличането му е по-бързата процедура по две аргументи. Първата е, че пристигналият от Рапид (Виена) Дени Алар се контузи още на втората си подготовка и няма да е на линия за мачовете с Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Втората е, че картотекирането на играчите за въпросния стадий на конкуренцията би трябвало да завърши през днешния ден до среднощ. А взимането на нов футболист в предни позиции е повече от необходимо за Хубчев точно поради контузията на австриеца, както и поради наказването на Станислав Костов за първия дуел.

Все отново " сините " могат да създадат една смяна в състава до 24 часа преди мача с Ружомберок, само че очакванията на треньора са за нея да бъде употребен някое друго от трите нови попълнения, които чака, с цел да се приключи селекцията. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР