Разведох се два пъти. Повече не искам да се омъжвам.

...
Разведох се два пъти. Повече не искам да се омъжвам.
Коментари Харесай

След два неуспешни брака не искам сериозна връзка

Разведох се два пъти. Повече не желая да се бракосъчетавам.

Била съм омъжена два пъти. Нещата не се получиха нито с първия брак, нито с втория. И двата пъти не получих сантиментално предложение. Просто подписахме и по-късно, отпразнувахме сватбата в ресторант. От двата брака имам по едно дете: огромният ми наследник е на 27 години, а най-малкият – на 15.

С първия ми брачен партньор живяхме 8 години, с втория – 12 години. И двата пъти се разведох по моя самодейност поради невярност. Бях вярна в брака, вложих във всичко оптимално, тъй че не можех да простя такова изменничество. Когато няма доверие, няма смисъл да живеем дружно. Преди година срещнах нов мъж, който се влюби в мен бясно. За 4 години привикнах да пребивавам сама и не желая сериозна връзка. Големият наследник живее настрана, макар че към момента не е женен, най-малкият към момента е при мен. Аз съм обезпечена финансово жена и нямам потребност от мощно мъжко рамо, тъй че връзка от разстояние би ми подхождала съвършено.

Срещам се със настоящия ми обичан, от време на време вървим на отмора, синовете ми се отнасят обикновено към него. И неотдавна говорихме за брак.

Вижте още: Разходката на кучето завърши с бракоразвод

Днес той ми направи предложение, донесе ми пръстен. Отговорих му, че не желая да се бракосъчетавам. Разстрои се и си потегли. Не мога да си намеря място.

На 50 съм и не желая още веднъж да ме предадат, само че желая да пребивавам остатъка от живота си за себе си.

Обидих индивида, който с такава обич е избирал пръстен за мен. Не знам по какъв начин да му обясня позицията си. Разведох се два пъти. Не желая да го върша трети път.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР