Разузнавателна информация, предоставена от САЩ на украинската армия, е направила

...
Разузнавателна информация, предоставена от САЩ на украинската армия, е направила
Коментари Харесай

"Ню Йорк Таймс": Украйна елиминира руски генерали по данни на САЩ

Разузнавателна информация, предоставена от Съединени американски щати на украинската войска, е направила допустимо елиминирането на няколко съветски генерали, взели участие в украинския спор, написа в. " Ню Йорк таймс ", представен от Българска телеграфна агенция. Американското издание се базира на източници от американските служби.

Десетина съветски генерали са били отстранени от украинските сили с помощта на информация, предоставена от американските разследващи служби, оповестява още  " Ню Йорк таймс ", като се базира на няколко високопоставени американски представители. Украински представители обявиха, че украинските сили са умъртвили десетина съветски генерали на фронтовите линии на войната в Украйна - численост, която учуди военните анализатори, отбелязва американското издание.

Предоставянето на информация за съветски генерали е част от напъните на държавното управление на американския президент Джо Байдън да дава разследващи данни на Украйна в действително време, в това число какви са прогнозите на американското разузнаване за напредването на съветските войски. Източниците на " Ню Йорк таймс " не прецизират точния брой на съветските генерали, убити с помощта на американската разследваща информация.   
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР