Разумното хранене прави чудеса с мъжката потентност. Затова, скъпи читателки,

...
Разумното хранене прави чудеса с мъжката потентност. Затова, скъпи читателки,
Коментари Харесай

Лукът и целината са супервиагра

Разумното хранене прави чудеса с мъжката потентност. Затова, скъпи читателки, с цел да имате същински сексуален спортист в леглото, доста внимавайте какво готвите на половинките си.

Имайте поради, че потреблението на цинк подсигурява на мъжа висока полова интензивност и потентност. Цинк има в телешкото и пуешкото месо, в морските блага, в зърнените и бобовите храни, в тиквеното семе.

За да напомпате мъжката полова мощност, включвайте в менюто на обичания си целина, която от антични времена има репутацията на полов стимулатор.

Освен това гледайте да готвите на мъжете си ястия с листа от шипки, с касис, френско грозде и малини, корени от женшен, моркови, хрян, цветове и листа от глухарче.

Ароматните зелени подправки и копривата влизат в рецептите на доста еротични ястия. Друг възбудител на любовната пристрастеност е лукът. Неслучайно дълго време използването му била табу в манастирите.

Пресният лук, несъмнено, има неприятна миризма, само че леко запържен е напълно друго нещо. Възможностите на пържения лук с яйца възпявал още римският стихотворец Овидий.

 Целина

Яйцата също са доста възбуждащ артикул. Сурови жълтъци с коняк било наложително ястие на любвеобвилния британски крал Хенрих ІV.

Българската фалшификация сминдух пък има супермощно възбуждащо деяние. Това откриха преди време учени от Австралия, които откриха свойства като на виагра в подправката, растяща по българските географски ширини.

Сминдухът е мощен афродизиак и е добре прочут като постоянно употребена съставна част в подправковата примес " шарена сол ", употребена в България и други балкански страни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР