Разтърсваща изповед по повод най-зловещата катастрофа у нас направи Слави

...
Разтърсваща изповед по повод най-зловещата катастрофа у нас направи Слави
Коментари Харесай

Слави с разтърсваща изповед. Болката няма националност

Разтърсваща изповед във връзка най-зловещата злополука у нас направи Слави Трифонов. Лидерът на " ИТН " показа във Facebook по какъв начин преди години пред очите му е станала злополука и по какъв начин 16-годишното момиче, което той се е опитал на откара в болница, издъхнало в колата му.

" Всички сме хора - няма значение от каква народност и от каква вяра сме.Знам, че всички състрадавате и съчувствате, тъй като сме хора ", написа Трифонов във Facebook. И добави: " И от двете страни на границата думата БОЛКА звучи и се написа по един и същи метод ".

Ето целия пост на Слави Трифонов във Facebook:

Преди години пред очите ми стана злополука.Аз бях една от първите коли, които бяха наоколо дo злополуката.Пострадалото момиче беше 16-годишно. И умря в моята кола на път за болничното заведение.Това се случи на морето. Между Бургас и Поморие.На пътя беше останала една от нейните джапанки.И до ден сегашен ми е мъчно да виждам джапанки.

Тази покруса през днешния ден е неописуема.

46 починали. 12 деца.

Всички сме хора - няма значение от каква народност и от каква вяра сме.Знам, че всички състрадавате и съчувствате, тъй като сме хора.

И от двете страни на границата думата БОЛКА звучи и се написа по един и същи метод.А и тази гадна сентенция, че нещастието в никакъв случай не идвало единствено.Българите, които изгоряха в старческия дом…Толкова е тъжно.Така че още един път – страданието няма народност, вяра и цвят на кожата.Всички сме хора.Светла им памет на всички починали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР