Разтърсваща изповед направи в социалните мрежи майката на Джордже Михалевич.

...
Разтърсваща изповед направи в социалните мрежи майката на Джордже Михалевич.
Коментари Харесай

Майката на Джордже Михалевич: Живея само заради децата му и Наталия

Разтърсваща изповед направи в обществените мрежи майката на Джордже Михалевич. Свекървата на Наталия Гуркова е съкрушена, само че е подготвена да се бори, единствено с цел да бъде до децата на сина си и снаха си, научи HotArena .

„ Скъпото ми дете, моята наслада и горделивост. Благодаря за всичко, благодаря, че ми остави два ангела—Джорджия и Кристиян, за които би трябвало да пребивавам, както живях поради теб… Ти си жив за нас.

Твоето огромно сърце и безкрайна обич ще ни водят отсега нататък. Моля се на Бог да те заведе в парадайса на парадайса, тъй като знае положителните ти каузи.

Мъката е безкрайна, само че ще продължа тежката борба без теб, да бъда разтуха за двете ти деца и Наталия ”, написа Мира, цитира „ България през днешния ден ”.

От думите й излиза наяве, че в този сложен миг тя е компактно зад снаха си и децата на Джордже и Наталия. „ Почивай в мир, ангел мой ”, приключва тъжната си изповед Мира.

Междувременно остава неразбираемо по кое време ще бъде погребението на Михалевич, както и къде. Негови другари питат майка му дали ще има литургия в Йоханесбург, или ще бъде заровен в родната му Черна гора.

Според негови близки, погребението се бави поради аутопсия и изясняване на събитията към гибелта му. Затова е прекомерно евентуално да бъде превозен в родината си, а поклонението да е в Йоханесбург.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР