Разследващиет търсят вътрешен човек сред затворниците или сътрудниците на полицията,

...
Разследващиет търсят вътрешен човек сред затворниците или сътрудниците на полицията,
Коментари Харесай

Вътрешен човек помогнал на жестоката банда GTA в Москва

Разследващиет търсят вътрешен човек измежду пандизчиите или сътрудниците на полицията, който да е оказал помощ на жестоката тайфа GTA при опита на задържаните за бягство.

В момента се правят разпити на арестанти, пандизчии и сътрудници на полицията.
Руските медии разгласиха видео, запечатало престрелката сред правоохранителните органи с членовете на бандата GTA в постройката на московския регионален съд.

На фрагментите се вижда по какъв начин няколко души стоят край вратите в залата на съда, където след известно време се пробват да влязат бандитите. Веднага по-късно стартира и самата престрелка.



Кървавият случай стана на първи август. Петима подсъдими нападнаха конвоиращи и съумяха да им вземат оръжието. Охранителите съумяват да пресекат опита им за бягство и унищожиха трима от бандитите, а други двама са в реанимацията в тежко положение. В резултат на престрелката са ранени още войник от ОМОН и двама служители на реда.

Малко по-късно от Руската жандармерия обявиха, че охранителите са позволили груби неточности при конвоирането на арестуваните.

Т. нар. " Банда GTA " прави безчинства по улиците на Подмосковието през 2012-та - 2014-та година. С помощта на самоделни шипове стопират коли, убиват водачите и крадат цялото им имущество. Разследването допуска, че са направили 15 разбойнически набези и са свързани със гибелта на най-малко 17 души. В бандата влизат 15 души, множеството от които с генезис от Средна Азия.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР