Разследването срещу актьора Юлиан Вергов е пред прекратяване. Свидетели твърдят,

...
Разследването срещу актьора Юлиан Вергов е пред прекратяване. Свидетели твърдят,
Коментари Харесай

След скандала с ,,битата“ Диана Димитрова: Спират следствието. Свидетели казаха истината

Разследването против артиста Юлиан Вергов е пред преустановяване. Свидетели настояват, че артистът не е ритал колежката си Диана Димитрова. Освен това липсват и доказателства в поддръжка на обвиняването. Димитрова не е показала на проверяващите органи документ за здравно освидетелстване, а единствено фотоси и роман за случилото се. Според нейните показания през 2017 година Вергов я е блъснал, след което я изритал с крайник в лицето. При разпита на артиста той е отрекъл това, твърди „ Телеграф “.
Разпитаните трима очевидци обаче също не удостоверяват версията на Димитрова и разказват напълно друга обстановка. Според техните думи актрисата е преследвала артиста, с цел да беседват. Влязла след него в гримьорната и почнала да вика. Вергов в началото единствено слушал, само че по-късно опитал да изгони колежката си и я избутал на открито. Тогава Диана паднала върху столове с облекла. Според очевидците това било всичко, което се е случило сред двамата.
Самата Димитрова разгласява фотоси в обществените мрежи, които е предала и като доказателство. Според направената експертиза на тях фактически се вижда, че актрисата има синина и оток, както и изменен цвят на кожата на лицето, което се явява лека телесна щета. Снимките сами по себе си обаче не са доказателство кой и по кое време може да е предизвикал това на актрисата, разясняват специалисти. Хипотезата за хулигански подбуди също не устоя, тъй като самата Димитрова е признала, че с Вергов са имали близки връзки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР