Разширение на пакета санкции към Руската федерация от страна на

...
Разширение на пакета санкции към Руската федерация от страна на
Коментари Харесай

САЩ с нови санкции срещу Русия - 91 фирми и лица с експортни забрани

Разширение на пакета наказания към Руската федерация от страна на Съединените щати.

91 търговски организации и физически лица, свързани с Москва, са сложени под " интензивен експортен надзор ", което всъщност значи в действителност съвсем цялостно прекъсване на износа им към Запада.

Това се разбра през днешния ден, 4 март, от обява в Търговския департамент на Съединени американски щати, представена от ТАСС. Промените са оповестени и във Федералния указател на страната.
 Съединени американски щати готвят нови наказания против Русия
Съединени американски щати готвят нови наказания против Русия

Някои ограничения може да бъдат оповестени още тази седмица

" Правителството на Съединени американски щати счита, че активността на тези субекти опонира на ползите на външната политика и сигурността на Съединените щати . Те са взели участие, имали принос или по някакъв метод са поддържали съветските профилирани сили, военния им и защитителен бранш, а също и военни и отбранителни проучвания и разработки ", аргументира се американската страна в документа.

Общо имената, били те на компании или на частни жители, са 91. 81 от тях са регистрирани или намиращи се все още в рамките на Руската федерация . Останалите отново са свързани с Москва, само че се базират в чужбина в страни като Англия, Испания, Казахстан, Латвия, Естония, Словакия, Сингапур, Малта, Белиз.

" Тази мярка включва субекти от редица съюзни страни, измежду които има членове на Европейски Съюз и НАТО, само че това не е мярка срещу тези страни, в които са ситуирани тези субекти (юридически и физически), прецизират американските управляващи.
 Съединени американски щати удрят със наказания ВТБ и още три банки Обновена
Съединени американски щати удрят със наказания ВТБ и още три банки

Обяви налагането на наказания, а на следващия ден се чакат идващите стъпки на НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР