Разсекретени документи за на бяха публикувани онлайн като разкритията на

...
Разсекретени документи за на бяха публикувани онлайн като разкритията на
Коментари Харесай

Разсекретени досиета Х на ЦРУ разкриват мистериозни експлозии и контакт с извънземни

Разсекретени документи за на бяха оповестени онлайн като разкритията на т. н. „ Черната кутия “ приказват за „ мистериозни детонации “ и „ контакт с извънземни “, оповестява " Сън ", съобщи БГНЕС

Документите са цялостни със стотици разкрити записи, съдържащи в миналото строго секретна информация за „ Неидентифицирани въздушни явления “ (UAP).

Известна като " Черната кутия ", базата данни е налична с помощта на десетилетни старания за достъп до архивите на Централно разузнавателно управление на САЩ, които датират от 80-те години на предишния век.

Джон Грийнуолд-младши, който ръководи уеб страницата, споделя, че документите съдържат това, което Централно разузнавателно управление на САЩ твърди, че са всичките му документи за UAP. Това е пожеланият от американското държавно управление термин за въздушни обекти, които специалистите не могат незабавно да разпознават или обяснят. Много от тях може да се окажат трикове на светлината или щета в инструментите на водач, само че шепа от тях са обекти на следствия от Пентагона.

Грийнуолд, който стартира следствие на НЛО досиетата на американското държавно управление през 1996 година на 15-годишна възраст, сподели в понеделник, че води битка с Централно разузнавателно управление на САЩ за издание на неговите записи на UAP от десетилетия.

„ Преди към 20 години се борих години наред, с цел да получа записи за НЛО, оповестени от Централно разузнавателно управление на САЩ “, сподели той. „ Направих всичко по силите си и най-после го реализирах. Получих огромна кутия от няколко хиляди страници и трябваше да ги сканирам една по една. "

Грийнуолд качил файловете - плод на 10 000 отчета, свързани със Закона за независимост на информацията за НЛО - на уеб страницата Black Vault - Черната китуя. Сред страниците има странна история за мистериозна детонация в дребен съветски град.

Жителите оповестяват, че са видели " движеща се огнена сфера ", провокирала страхове от НЛО, само че локалните военни оповестяват, че стигнали до извода, че източникът на гърмежа е склад с амониева селитра. Разследването на Централно разузнавателно управление на САЩ е неубедително.

Друго досие Х разказва в детайли разпит на босненски дезертьор, който твърди, че е осъществил контакт с извънземни.

Независимо дали вярвате на разкритията или не, Грийнуолд има вяра, че публикуването на файловете е въпрос от публично значение.

„ Просто и ясно, обществеността има право да знае! “ сподели той.

Случващото се идва единствено шест месеца преди горещо упования отчет за НЛО, който ще бъде оповестен от държавното управление на Съединени американски щати.

Пентагонът и шпионските организации ще би трябвало да разкрият всичко, което знаят за призрачните наблюдения, като част от законодателството, вмъкнато в законопроекта за облекчение на, подписан от американския президент по-рано този месец. Експертите от разузнаването получиха единствено 180 дни, с цел да сформират формален отчет за наблюденията на мистериозни летящи обекти наоколо до американски военни бази, който скоро ще бъде оповестен.

Физикът Енрико Ферми допуска, че големият размер на - и милиардите сходни на Слънцето звезди в галактиката и техните планети - основава огромна възможност там да има образован живот. Някои от тези цивилизации може да са развили междузвездни пътувания, допуска той. Но Ферми също отбелязва, че има забележителна липса на доказателства за живот на други планети. Шансовете да могат да се свържат с нас са високи, само че няма действителни доказателства за съществуването на извънземни, твърди той. Този абсурд, наименуван " Парадоксът на Ферми ", обърква учените от десетилетия.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР