Разривът и войната между президент и премиер вече са по-явни

...
Разривът и войната между президент и премиер вече са по-явни
Коментари Харесай

ВОЙНА: Радев пробутва Комитова за кмет на София, за да удари протежето на Киро - Борис Бонев

Разривът и войната сред президент и министър председател към този момент са по-явни от всеки път. Увъртането на " Продължаваме промяната " към Борис Бонев за кандидат-кмет на София, който групировката да поддържа, се трансформира в открита борба сред Румен и Кирил Петков.

Бонев и Петков към този момент обществено се прегърнаха за обща работа по детронирането на Йорданка Фандъкова от кметския стол в София, но президентът не чака връзките да се развият в допълнение. И извади от ръкава си служебния районен министър Виолета за конкурент на Бонев, оповестява столичен вестник.
свързани новини59116на 11.12.202138359на 31.01.2022
Комитова, която разгласи, че група безпартийни жители и общественици упорстват тя да се кандидатира за кметския стол на столицата, в действителност е подкрепена и стартирана точно от президента, твърди източник.

Без да загатва имена, някогашният районен министър загатна, че " натискът " от съидейници може да я накара да се кандидатира за градоначалник на столицата, а лавини от позитивни мнения заваляха начаса в обществените мрежи. " Най-накрая проектант отпред на София ", радват се жителите.

Далеч повече се радва Румен Радев, който към този момент има упоритостта да наложи свои хора и по кметските кресла, откакто Политическа партия също се огледат по какъв начин да сложат ръка на огромните регионални градове.

Първоначално президентът считал да беседва още веднъж с Мая Манолова за негова кандидатура, само че някогашният омбудсман не желала и да чуе повече да се бори за града, ръководен от Йорданка Фандъкова над десетилетие. Затова избрал Комитова, а по този начин и блъснал още по-силно Кирил Петков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР