Разпространяването на нови кадри, на които се вижда как британският

...
Разпространяването на нови кадри, на които се вижда как британският
Коментари Харесай

Нови фотографии върнаха най-лошия кошмар на Борис Джонсън

Разпространяването на нови фрагменти, на които се вижда по какъв начин английският министър председател Борис Джонсън купонясва в своята резиденция на "Даунинг стрийт ", възобновиха обвиняванията от страна на опозицията, че е нарушил локдауна, който самичък наложи поради Ковид-19, съобщи Ройтерс.

Фотосите, показани от телевизия Ай Ти Ви нюз, са били направени през ноември 2020 година на събитие, което към този момент беше разследвано от полицията за евентуални престъпления. На тях се вижда по какъв начин Джонсън изнася тирада и подвига тост с на половина цялостна чаша в ръка.

По това време събиранията на огромни групи отвън дома бяха неразрешени в Англия поради растящия брой случаи на заболели от Ковид-19, напомня Ройтерс.



Агенцията прави ангажимента, че не е съумяла да удостовери от самостоятелни източници по кое време или къде са били направени фотосите.

Новите фотоси обаче наподобява опонират на някои от досегашните изказвания на Джонсън, който твърдеше, че е сигурен, че разпоредбите са били спазвани "през цялото време ", отбелязва Ройтерс.

От канцеларията на английския министър председател отхвърлиха коментар.

Заместник-лидерката на лейбъристката съпротива Анджела Рейнър упрекна министър-председателя в неистина. "Борис Джонсън неведнъж сподели, че не е знаел нищо за нарушение на закона - в този момент няма подозрение, че той е излъгал. Джонсън вкара разпоредбите и по-късно ги наруши ", съобщи Рейнър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР