Разпродажбите стават все по-големи и все по-изгодни. Този път ви

...
Разпродажбите стават все по-големи и все по-изгодни. Този път ви
Коментари Харесай

26 шопинг находки от намалението в H&M

Разпродажбите стават все по-големи и все по-изгодни. Този път ви водим на един клик разстояние от понижението в H&M , където някои находки доближават до –70%. Сред голямото многообразие от неща, които можете да откриете както в магазините на, по този начин и онлайн, избрахме тези, които бихме носили освен в този момент, само че и през идващите няколко месеца. А други ще запазим и за другата зима, тъй като постоянно е добре да влагаме в класики като прекрасен вълнен пуловер, поло блуза от кашмир и camel палто.

Затова се поразровихме в премиум предложенията на шведския бранд (някои от тях се оферират само онлайн), тъй като  е идеалният миг да си вземем нещо от тях. Рокерското яке от велур в ментово зелен цвят си е напряко обич от пръв взор, а роклята от коприна в този момент бихме комбинирали с най-топлия и обемен пуловер, до момента в който пристигна лятото, когато ще я разхождаме боси по плажа.

Допълнихме кошницата с яке от пух и, което се трансформира в цялостен шлагер този сезон. Предвидливо мислим и за пролетта с грациозен тренчкот и кецове от велур, но все отново разнообразихме зимните класики с едни ботуши в сребристо, които бихме обули на идващото празненство.

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР