Разпределението на наследството на Диего Марадона има потенциал да стане

...
Разпределението на наследството на Диего Марадона има потенциал да стане
Коментари Харесай

Уникален мотоциклет е сред наследството на Марадона

Разпределението на наследството на Диего Марадона има капацитет да стане същинска южноамериканска сапунена опера с доста негови потомци, подготвени да се борят до кръв за парче от завещаното от звездата. А интригата се заплита с всеки минал ден, когато се появяват нови и нови скъпоценности, притежавани от дон Диего.
Сред тях се откроява един доста персонален и отдаден особено на него подарък – неповторим мотоциклет от паметната марка Harley Davidson на името на Марадона „ Аз съм Диего “. Той е подарък от беларуския клуб Динамо Брест, чийто почетен президент е самият Диего. Подарен му е през 2019 година, когато Марадона се възстановяваше в клиниката „ Оливос “, северно от Буенос Айрес, след претърпяна интервенция на коляното.
Както напомня " Ас ", тогава юристът на легендата, видяла какво ли не в живота си, разкрил, че Марадона е останал същински учуден и покъртен от жеста. „ Диего беше учуден да види фотосите “ на мотоциклета, основан особено с концепцията, че ще символизира цялата футболна популярност на аржентинеца, написа Дарикнюз.
Юрий Шиф, отговарящ за плана за персонализиране на парчето в бутиковия сервиз ShifCustom, изясни тогава, че концепцията е била да се сътвори нещо, което да демонстрира „ по какъв начин би изглеждал Диего, в случай че беше мотоциклет, а не футболист “. И резултатът оправда упованията.
Моделът, Harley Davidson Fat Bob 107, беше изцяло трансформиран: височината на мотоциклета беше понижена, всички елементи бяха ръчно направени, конфигурирани са нова електроника и контроли, а кожената седалка беше поръчана на обособена компания.
И най-после, транспортното средство беше покрито с голям брой джаджи, детайлности и „ марадонски “ намигвания.
Числото 10 беше сложено на персонално място начело на мотоциклета, резервоарът за гориво беше оцветен в цветовете на аржентинския байрак, а подписът на футболиста беше отпечатан на ръба на седалката. А черешката на тортата бе гениалното скимване предното колело да се трансформира в „ златна топка “, най-голямото предизвикателство в целия сложен креативен и механически развой на „ Yo soy el Diego “.
" Проучих всичко, което беше известно, както и това, което не бе задоволително познато ти налично. Прочетох биографията и записките за него от разнообразни хора, гледах филми, клипове от мачове, изявленията. Събрах доста информация. Можем да кажем, че знам всичко за него ", описа Шиф на презентацията на мотоциклета.
Чисто паричната стойност на този удивителен подарък на Динамо е сред 30 000 и 40 000 $. И макар, че е най-специалният и неповторим, това не беше единственият подарък, който белоруският клуб направи на Марадона в символ на признателност за включването на легендата в управлението – като президент на клуба, а 3 месеца по-късно и като почетен президент на Динамо Брест.
Диего бе почетен и с пръстен със драгоценен камък на стойност 300 000 $, с 0,5% от акциите на клуба и амфибиен джип Overcomer Hunta, който разрешава и корабоплаване във водни басейни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР