Разправия на пияни безделници със собственик на увеселителна въртележка в

...
Разправия на пияни безделници със собственик на увеселителна въртележка в
Коментари Харесай

Скандално ВИДЕО обиколи мрежата, бременни жени се бият с полицаи в Русия

Разправия на пияни безделници със притежател на увеселителна въртележка в парк в Кишинев прерастна в същински пердах. Скандалният случай потресе цяла Русия, а видео от " епичната борба " обиколи мрежата. Побоят се разиграл вечерта на 20 юни. Всичко тръгнало от скандал сред пияна компания и притежателя на въртележката. Когато почнал пердах и на място пристигнала полиция, ненадейно в мелето се присъединили и майки, пристигнали с децата си в парка. Накрая към мястото на спора били изпратени осем полицейски коли и 20 униформени.



При типа на чиновниците на реда дамите показали необяснима експанзия. Някои от тях, измежду които и бременна дама, почнали да препречват пътя на патрулната кола. Друга бременна жена почнала да удря с пестник по капака на автомобила и да дърпа служителя на реда за униформата.

Сред дамите, нападнали ченгетата, била също майка с бебе на ръце. След като видеото се появи в интернет, десетки възмутени разясниха, че такива дами не би трябвало да възпитават деца. След багра са арестувани четирима мъже и една жена. Очаква ги наказване за безчинство.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР