Разправиите в зала не стихнаха и около 19 часа тази

...
Разправиите в зала не стихнаха и около 19 часа тази
Коментари Харесай

Скандал по тъмно в НС: Добрев жегна Петков, че изчезва и консумира нещо

Разправиите в зала не стихнаха и към 19 часа довечера. Въпреки че Делян Добрев изясни, че всички са изтощени и съвещанието би трябвало да се приключи, с цел да продължи на следващия ден заран, това не се случи.

Асен Василев наля масло в огъня,като откакто прикани да се гласоподава минималната заплата, отсече: " Съмнявам се, че някой ще ме чуе. Тук е толкоз цинично. "

Нека гласуваме минималната работна заплата, с цел да си отидете на коледните празненства.  Да приемем най-малко дискутираната в НСТС към този момент минимална запата, с цел да може българите да са най-малко малко спокойни след Коледа за приходите си, съобщи той от парламентарната естрада.





 

Кирил Петков пък отсече, че действително българите ще зимат малко над 500 лв. минимална заплата.

Кирил Петков го няма през целия ден тук. Излиза, употребява нещо, идва тук...Нека следи най-малко до кой параграф сме, сряза го Делян Добрев от ГЕРБ. 

Десислава Атанасова пък прикани председателстващият съвещанието Росен Желязков да се намесва, " когато някой злоупотребява и лъже от парламентарната тирбуна. На НСТС министърът на обществената политика, обществените сътрудници и работодатели се договориха за 780 лв. от 1 януари, с наклонност за 830 от 1 юли. ", изясни тя.   

Георги Гьоков от Българска социалистическа партия обаче я отвърна, че не е схванала защо става въпрос. " В НСТС обществените сътрудници въобще не са се договорили. Напротив, стигна се даже до пердах. Вършите нелепости ", ядоса се той.

Какво щял да направи Министерски съвет, в случай че не се сбият, не значи, че Народното събрание не би трябвало да направи вярното деяние в този момент, разгневи се съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

Алтернативата е Министерски съвет два дни преди Нова година да дефинира минимална заплата, която никой да не знае каква е, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР