Разнобой между лидера на ПГ на Изправи се БГ! Ние

...
Разнобой между лидера на ПГ на Изправи се БГ! Ние
Коментари Харесай

Разнобой Манолова – Хаджигенов. Мая с три стъпки за кабинет

Разнобой сред водача на ПГ на „ Изправи се БГ! Ние идваме ”Мая Манолова и заместника й в групата адв. Николай Хаджигенов за това сред кои партии би трябвало да има разговор за кабинет с третия мандат. Докато Хаджигенов акцентира през днешния ден, че не трябва да се изключват диалози с Движение за права и свободи, Манолова е на противоположно мнение.

Тя предлага три стъпки за съставяне на държавно управление през идващите седмици. Като първа стъпка Манолова уточни до петък да има съвещания сред партиите отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи и решение на кой политически индивид да бъде даден третият мандат. След това, като втора стъпка, би следвало да се уточнят целите и периодите, в които ще се взимат решения на административно равнище и в законодателен проект, съобщи тя.

Третата стъпка е установяване на личен състав на държавното управление, в който изрично не би следвало да вземат участие партийни фигури. По-скоро съставът да бъде от експерти, с експертиза и положително име и сполучливите министри от служебния кабинет, сподели Манолова, представена от Актуално.бг. Третият мандат би имал късмет, в случай че има диалог и съгласие сред партиите, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. От „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ сме подготвени да поставим оптимални старания за основаване на държавно управление, тъй като това чакат хората – непоклатимост и отговорност. Нито една партия, без да има съгласие и поддръжка от останалите да получи мандата, няма да успее да го осъществя, сподели още тя.

Партийците да не мислят за своите ползи и да не вършат тънки партийни сметки, а да помислят за народа. Време е партийните водачи да си преглътнат егото, да не се организира политика през доминация на силата и да се намерения за ползите на българския народ, съобщи тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР