Разместването в руското Министерство на отбраната показва сериозна нестабилност в

...
Разместването в руското Министерство на отбраната показва сериозна нестабилност в
Коментари Харесай

Бивш служител на MI6: Смяната на Шойгу показва, че се случва нещо по-дълбоко

" Разместването в съветското Министерство на защитата демонстрира сериозна неустойчивост в сърцето на съветското управление и евентуално се случва нещо по-дълбоко ", това е декларирал Кристофър Стийл, някогашен чиновник на английското разузнаване MI6, съобщи Sky News.
 
Кристофър Стийл е декларирал, че отстраняването на Николай Патрушев от длъжността секретар на съветския Съвет за сигурност е " удивително ".
 
" Важно е да се разбере, че той беше един от най-близките съдружници на Путин, някогашен началник на ФСБ и така нататък в продължение на доста години... и беше оценен от хората като евентуално втория най-могъщ човек в Русия след самия Путин ", е допълнил той.
 
" Мисля, че това, което демонстрира, не е просто пренареждане по естествената държавна линия. Това в действителност е много сериозна неустойчивост в самото сърце на този режим ".
 
Стийл е допълнил, че за наблюдаващите на Русия от известно време е било " ясно ", че " Патрушев приготвя сина си Дмитрий, сегашен министър на земеделието, за правоприемник на Путин ".
 
" Мисля, че това е, както споделих, доста значим ход от страна на Путин ", е добавил той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР