Посланиците на Ирландия, Испания и Норвегия в Тел Авив бяха

...
Посланиците на Ирландия, Испания и Норвегия в Тел Авив бяха
Коментари Харесай

Разпространиха кадри на жени, пленени от „Хамас“

Посланиците на Ирландия, Испания и Норвегия в Тел Авив бяха извикани във външното министерство на Израел. Вчера трите страни оповестиха, че ще признаят Палестинската страна.

Израел изтегли за съвещания своите дипломати в трите страни, а близки на заложниците в плен на " Хамас ", разпространиха видео от отвличането на 5 дами - военни.

На фрагментите се вижда по какъв начин те са обиждани, връзвани, със следи от кръв и свалени панталони.

 Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV

Семействата на заложничките се надяват да засилят натиска за реализиране на съглашение за освобождение на околните им.

" Тези девойки са към момента в плен на " Хамас ". Моля, не се извръщайте на другата страна ", съобщи представителят на израелското държавно управление Давид Менсер.

" Гледайте това видео. Помогнете на Израел да върне своите хора вкъщи ", прикани още Менсер.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР