Разменянето на продължителни влюбени погледи по време на вечеря на

...
Разменянето на продължителни влюбени погледи по време на вечеря на
Коментари Харесай

Партньорът прави ли ви дебела?

Разменянето на продължителни влюбени погледи по време на вечеря на свещи, гушкането на дивана…няма нищо по-желано и хубаво от топлината и разбирането, които получавате в една връзка. Да бъдеш част от двойка е прелестно за настроението, само че не постоянно е толкоз положително за талията.

Усещането за комфорт с мъжа до вас от време на време води до качване на повечко килограми. Изследвания настояват, че любовните връзки са отговорни за наддаването приблизително с 4.5 кг при дамите.

 Партньорът прави ли ви дебела?

В случай, че приятелят ви настоятелно саботира грижата за вашата фигура, можете внимателно да избегнете желанията му, без да нарушавате любовното си благополучие. Ето няколко постоянно срещани проблеми по тази тематика и скъпи препоръки за тяхното решение.

Няма време за упражнения

Изборът е явен – да прекарате всяка свободна минута с мъжа, който разгорещява сърцето ви, или да изберете пътеката…Не е изненада, че фитнесът постоянно изостава от дневния ред, когато хората стартират сериозна връзка. Решението – направете редките тренировки по-натоварени - по този метод ще постигате по-бързи резултати и ще имате повече време за обичания.

Ядете мъжки порции

Лесно можете да попаднете в клопката да си поделяте големи вечери. Мъжете се нуждаят от 500 до 1 500 калории повече от колкото дамите. Ето за какво в изцяло допустимо, до момента в който той се усеща удобно, вие да да не можете да си влезете в дънките. Диетолозите предлагат на дамите да употребяват ¼ по-малко храна, в сравнение с сътрудниците си. Полезен съвет е да избирате дребни порционни чинии, които също могат да бъдат насъбрани и да наподобяват апетитно.

Вкусни сантиментални вечери

Дали ще е в бляскав ресторант или сантиментална вечеря у дома – малко галене понякога не е проблем. Когато обаче чревоугодничеството и преяждането с вкусотии се трансформира в всекидневие – е време да предприемете дейности.

Изследвания потвърждават, че сантименталната атмосфера подготвя с изключение на към релакс и към невъздържание с ястията.

Съветите при сходна поредност с неизбежни вечери е да се откажете от хлебчетата, поднасяни към храната. Също по този начин се пробвайте да се ограничите единствено до чаша, а не бутилка вино. Вместо да се глезите с първо, второ и трето – добре ще е за фигурата ви да се ограничите единствено до две ястия по време на вечерята с колегата. Ако обаче не можете да устоите на десерта и въпреки всичко си поръчате – постарайте се да го споделите с обичания.

 Партньорът прави ли ви дебела?

Той ви подвежда към изкушения

Това не значи, че наложително ви поставя бисквити в устата – само че въпреки всичко времето, прекарано с него, отслабва волята ви. В същото време купите в дома му постоянно са цялостни с чипс или кейкове, на които рядко можете да устоите.

Изследвания демонстрират, че 70 % от дамите не получават схващане в опитите си да отслабнат от страна на техните сътрудници. Това обаче не значи, че мъжете са безразсъдни или егоисти – те просто не знаят по-добър метод да ви разведрят от този да ви изненадват с лакомства или да ви заведат в заведение за хранене.

Решението е да говорите с колегата за това с какво може да ви бъде потребен в процеса на намаляване. За образец той може да ви поддържа като идва с вас на разходки или пък да държи лакомствата на място, където не ги виждате.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР