Разкрития, че лидерът на партия Български възход Стефан Янев, който

...
Разкрития, че лидерът на партия Български възход Стефан Янев, който
Коментари Харесай

Стефан Янев плаши с ДАНС разобличител на проруската му политика

Разкрития, че водачът на партия " Български напредък " Стефан Янев, който бе и длъжностен министър председател, си сътрудничи де факто със сръбски четници, подпомагали проруските сепаратисти в Донбас и при анексирането на Крим през 2014 година, доведоха до закани от негова страна, че ще даде разобличителя на ДАНС, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. 

В понеделник Янев популяризира копие от и-мейл, получен на електронната поща на партията, в който неизвестен източник предизвестява за корените на мандатоносителя му за вота на 2 октомври - Политическа партия " Свобода ", след " Възходът " съумя да се записва в съда като групировка, само че обнародването в Държавен вестник към момента не е реалност.

Става въпрос за партията на починалия атакист Павел Чернев, който бе завещан от Владимир Симеонов. Въпросният е и измежду създателите на финансираната от съмнителни кръгове организация " Православна зора ". 

Там пък водач е някогашният сподвижник на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов и някогашен кадър на към този момент несъществуващата силова формация от мутренските години ВИС-2 – Живко Иванов. Той не просто е разследван наркотрафикант, само че и част от сръбските четници на мракобесния пълководец Братислав Живкович, взел участие в подпомагането на проруските сепаратисти в Донбас и анексирането на Крим от Русия през 2014 г. 



Очевидно обаче Янев не се тормози от тези разкрития, а вместо това афишира, че ще даде подателя на и-мейла на службите. 

" На 21.08.2022 година в 20.21 часа на формалния имейл на Политическа партия „ Български напредък ” е получено писмо от неизвестен „ благодетел “, който слага безусловен период за осъществяване на претенции с искрено рекетьорски звук.

Политическа партия „ Български напредък ” уведомява този „ благодетел ”, че писмото му ще бъде изпратено до всички държавни институции и органи – Прокуратура на Република България, ДАНС и Министерство на вътрешните работи, с цел да извършат следствие и определяне на неговата идентичност. Ние от Политическа партия “Български напредък ” считаме, че към сходни опити за „ доброжелателност ” следва да бъде приложена цялата мощ на закона.

Категорично заявяваме, че Политическа партия „ Български напредък ” е партия, която не може и няма да бъде изнудвана, сплашвана, шантажирана или манипулирана! ", подвига пръст Янев, без да изяснява за какво си сътрудничи с паравоенни организации в поддръжка на Кремъл.



ТЕМА преди 1 час 2128 преди 4 дни 2591 преди 4 дни 3935
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР