Разкритие какво надува сметките за ток на хората у нас

...
Разкритие какво надува сметките за ток на хората у нас
Коментари Харесай

Хамид Хамид с разкритие за тока. Къде е пръстът на Прокопиев

Разкритие какво надува сметките за ток на хората у нас направи от трибуната на Народното събрание зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Моля, като излизате, да вършиме такива фундаментални изявления, първо прочетете настоящата нормативна уредба. Студен запас не съществува, няма го. Отменен е, сподели Хамид, репликирайки младия народен представител на " Продължаваме промяната " Искрен Арабаджиев, началник на обществената комисия в Народно събрание. Той разгласи, че студеният запас от Топлоелектрическа централа Варна влизал в сметките за ток на хората.

Няма по какъв начин леден запас от какъв да е Топлоелектрическа централа, най-малкото от ТЕЦ-Варна, да попада в сметките на жителите, за които цялата страна недоволства, възрази Хамид.

Но там, млади сътрудник, проверете, какъв брой пари получава вашият наставник – Иво Прокопиев от фонда за сигурност. Ако ревизирате какъв брой пари получава - двойна дотация за неговите соларки, ще разберете, за какво сметките на хората са по този начин надути, акцентира Хамид Хамид. И съобщи: " Заради вашия наставник, сътрудници! Реформата която ще извършите е единствено една: Да спасите кожата и милионите на Иво Прокопиев! "

Д-р Ахмед Доган и Движение за права и свободи не е лъжица за вашите уста, репликира Арабаджиев и доктор Хасан Адемов. " Уважаеми господин Арабаджиев, с цел да можете през днешния ден, тук от тази висока естрада, да говорите свободно, демократично, господин Доган, доста преди да се родите, е лежал в пандиза тъкмо за тази независимост - Вие да говорите, за народна власт ", съобщи Адемов.

Трите букви Движение за права и свободи не са лъжица за твоята уста, господин Арабаджиев, добави националният представител.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР