Разговори по конкретни политики нямаше. Просто едни хора се събраха,

...
Разговори по конкретни политики нямаше. Просто едни хора се събраха,
Коментари Харесай

Промяната печели изборите! Депутат каза как ще стане

Разговори по съответни политики нямаше. Просто едни хора се събраха, заровиха томахавките и споделиха, че ще сформират държавно управление. Това сподели във връзка лидерската среща депутатът от „ Продължаваме промяната “ Радослав Рибарски.

„ Служебни кабинети взимат решения за природен газ за идващите 13 години, в този момент беше показана и визия за енергетиката за идващите 30 години, това не е работа на длъжностен кабинет “, разясни той. Такива кабинети би трябвало да се занимават с провеждането на избори, добави Рибарски в изявление за НоваНюз.
-->
За бъдеща коалиция той сподели, че и все още имат обединения, които са присъединени. Депутатът разясни, че в случай че има други обединения, които припознават политиките, които от Политическа партия желаят да водят също могат да заявят съпричастност.

„ Последните месеци се оформиха ясно двете страни. С „ Демократична България се оказахме от едната страна в политиките, които изповядваме. Предстоят диалози, които да очертаят бъдещето на такова обединяване “, уточни той.

Рибарски сподели, че Политическа партия не са получавали дарения от лица, свързани с Nexo. Даренията на Демократична България са декларирани и са минали по законния ред, добави политикът.

Радослав Рибарски съобщи, че Политическа партия ще завоюват изборите, без значение в каква настройка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР