Раздорът между Елена Йончева и вече бившата ѝ половинка арх.

...
Раздорът между Елена Йончева и вече бившата ѝ половинка арх.
Коментари Харесай

Бившият на Йончева я изхвърлил от общ имот

Раздорът сред Елена Йончева и към този момент някогашната ѝ половинка арх. Пламен Тодоров се задълбочава, разкриват хора от обкръжението им, представени от "Ретро ".

На дневен ред към този момент били разправиите за парцелите за милиони, с които евродепутатката се прочу по време на предизборната си акция за евродепутат.

Бившият мъж на журналистката ѝ е лишил достъпа до лятната им вила в курорта Лозенец, където до предходната година двамата се отдаваха на морска романтика. Кракът на Елена това лято не бил стъпвал в първокласната хасиенда, а мястото ѝ на стопанка към този момент е заето от новата другарка на Пламен – неговата доста по-млада колежка Виктория. Самата тя сподели в обществените мрежи фотоси от вечеринките в двора на баровската вила, където новата двойка не стопира да посреща другарски компании. Йончева побесняла, че в покоите ѝ към този момент има друга, и с бащата на детето ѝ били в студена война.

Въпросната къща в Лозенец е единствено част от парцелите на Йончева за над 2 милиона лв.. Евродепутатката, която получи обвиняване за пране на пари, до предишното лято отмаряше тайно във вилата, разпростряла се на 125 квадрати метра, с обширна поляна и аспект към морската простор. Хасиендата има и невероятни зелени градини, които се намират зад самата сграда, пригодени за летни празненства. Също като другите парцели на Йончева и къщата в Лозенец е проектирана от нейния някогашен обичан, който се погрижил и за изискания интериор в тоскански жанр. От фотосите на новата му възлюбена се вижда, че всичко вътре е постарому и тя не е трансформирала нито мебелите, нито разположението им, въпреки също да е надарена архитектка.

Че Пламен има случка с по-млада колежка, се заприказва още в края на предходната година. Няколко месеца по-късно двамата към този момент не крият връзката си от обществото, както първоначално. Преди време в общественото пространство излезе информация, че той и Елена са в извънредно обтегнати връзки, а тя даже не желала бащата на детето ѝ да вижда сина им. Йончева и дребният Тео пък живеят чартърен в огромен и първокласен апартамент в Брюксел, където са съсредоточени служебните отговорности на евродепутатката от Българска социалистическа партия, отбелязва "Ретро ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР