Разделението на групи в левицата е явно и там всеки

...
Разделението на групи в левицата е явно и там всеки
Коментари Харесай

Гърневски: В БСП взаимно ще се удушат през април

Разделението на групи в левицата е очевидно и там всеки работи против всеки, счита депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. Той е уверен, че крайното разединение в левицата ще стане видно по време на избора за нов водач през април.

Още преди две години заявих, че гръбнакът и упоритостите на Българска социалистическа партия да дойдат на власт ще бъдат пречупени през 2019 г, което видяхме в два поредни избори, съобщи Гърневски пред Българска национална телевизия.

"Там към този момент са на оня етап, в който са се хванали гуша за гуша и най-сетне, пролетта, когато са им изборите, взаимно ще се удушат. Там има минимум 10 групи, всеки работи против всеки, а госпожа Нинова става все по-изолирана, все по-сама. Тя е една извънредно амбициозна жена, невероятна политическа актриса. Последната й роля е на оня водач, който е ликвидирал тази партия и съм уверен, че с тази роля ще се оправи ослепително ", сподели Гърневски.

Депутатът разяснява и снемането на доверието на президента Радев от държавното управление, като съобщи, че това е "ритуално самоубийство ". "Той самоизолира себе си от самата държавност. В Конституцията ясно е записано, че държавното управление провежда, основава, организира вътрешната политика на страната ", изясни депутатът.

Румен Радев се бори за власт, той е срещу това ръководство, добави Спас Гърневски.

"Доверието го дава българският народ посредством избори, 10 години то е на страната на ГЕРБ и ще продължи още толкоз, с цел да бъдат приключени реформите4, безапелационен бе Спас Гърневски.

Моля се някой да не направи по този начин, че да спре по някакъв метод активността на основния прокурор Иван Гешев, разяснява депутатът по отношение на последните профилирани акции на прокуратурата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР