Разбрахме, както и в предишния вот, че истината няма никакво

...
Разбрахме, както и в предишния вот, че истината няма никакво
Коментари Харесай

Депутати в НС скандират ,,Оставка“. Денков подскочи: Нямате аргументи! Използвате лъжи и измислици

„ Разбрахме, както и в предходния избор, че истината няма никакво значение в дебатите по вота. Единствено пропагандата, лъжата и обидите са това, което можете да употребявате. Защо? Защото опозицията още веднъж няма същински причини и по тази причина би трябвало да употребява измислици и неистини “.
Това сподели министър председателят акад. Николай Денков от трибуната на Народното събрание в края на дебатите по вота на съмнение против държавното управление. Той заключи, че от претенции избор са станали ясни четири неща, като преди всичко е това, че „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и „ ИТН “ са признали, че Русия е почнала война, а не военна интервенция или спор против Украйна, както и че това основава закани и за България.
„ Ако Русия спре войната в Украйна, ще изчезнат и заплахите за България. Затова националната сигурност на България изисква всички партии без изключение, в това число и опозиционните, да призоват Русия да спре войната и да напусне завоюваните територии в сходство с интернационалното право “, сподели Денков.
На второ място той уточни, че закупуването на модерна военна техника е станала мотив за яростни рецензии от опозицията.
„ Трето – разбрахме, че народните представители от „ Възраждане “ и техните водачи не се интересуват от ориста на българите в окупираните от Руската федерация територии в Украйна “, сподели Денков и попита когато партията ще призове съветското управление да опази българските общности и техните просветителни и културни обичаи. „ Там българщината изчезва под натиска на окупаторите. Кога ще го забележите? “, попита той.
Докато министър председателят приказва, от „ Възраждане “ се бяха обърнали с тил към него, а след края на изявлението му започнаха да скандират „ Оставка “.
Гласуването ще бъде на следващия ден в 13,55 часа, разгласи зам.-председателката на Народно събрание Росица Кирова. То би трябвало да бъде най-малко 24 часа след края на дебатите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР