Разбира се, това е хороскоп-шега, и не бива да го

...
Разбира се, това е хороскоп-шега, и не бива да го
Коментари Харесай

Най-опасните знаци на зодиака според криминалистите

 horoskop

Разбира се, това е хороскоп-шега, и не трябва да го приемате за чиста монета, само че не забравяйте, че във всяка смешка има известна истина.

Някои хора считат, че знаците на зодиака са директно свързани с съответна предразположеност  към закононарушения. В това, несъмнено, има известна истина. Заедно с астролозите психолози учат личностите на нарушителите и са все по-склонни да настояват, че има директна връзка между  рождения  ден на лицето и типовете закононарушения, към  които е склонно. Да забележим!

Огнените знаци (Стрелец, Овен, Лъв)

От тези три знака към най-различни типове действия е благоразположен Стрелец. И най-важното – мъчно е да бъде  заловен. Овен е  постоянно въоръжен до зъби нарушител, а  Лъвът е рисков като цяло, защото  самочувствието му разрешава елементарно да върши  разнообразни правонарушения.

Въздушните знаци (Везни, Близнаци, Водолей)

Ако съпоставим всички тези знаци, Везни са тези, които са най-склонни да правят закононарушения. Те са доста рискови и постоянно са добре въоръжени. Близнаците ги хващат в разнообразни измами, а Водолеите тръгват  срещу закона в името на възмездие.

Земните знаци (Козирог, Дева, Телец)

Тази категория  нарушители постоянно попада зад решетките. Телец е най-темпераментният и рисков. Девата е малко страхлива, по тази причина постоянно е въоръжена до зъби, а  Козирогът е занаятчия в уменията си да се изплъзне от  наказване, откакто извърши някое   закононарушение.
 
Водните знаци (Скорпион, Рак, Риби)

Изненадващо е, но  Раците най-често попадат в  полицията. Обикновено те не работят поради самите себе си, а  поради близки.  Скорпион и Риби изостават в това отношение.

Как показват незаконните си пристрастености другите знаци на зодиака

Раците  постоянно правят убийства  поради яд. Често те оставят на труповете свои „ авторски “ печати. В множеството случаи Раците ги  признават за душевен нестабилни.

Телецът го хващат за  пране на пари. Той ловко плете схеми, които служителите на реда не могат да разгадаят с години.

Стрелецът е апаш, обирджия и шарлатанин –  виртуоз. Те избират да не осакатяват жертвите си, а просто  ги ограбват изцяло. И, несъмнено, в случай че жертвата не се съпротивлява, те не я закачат.

Козирог постоянно е член на незаконна група и има садистични пристрастености. Същото може да се каже и за Овен.

Девите – ненадминати хакери и домови крадци, а Везни нерядко ги съдят за  корупция.

Рибите са свързани с трафика на опиати, А Близнаците майсторски ограбват  всеки, който могат.

Лъвовете са  същинските босове в подземния свят. Те ще създадат всичко, с цел да завоюват признанието на своите колеги- нарушители.

Скорпионите най- постоянно стават наемни убийци, а Водолеите са виртуозни манипулатори, хакери и мошеници. За тях споделят, че се занимават със „ законно плячкосване на пари от популацията. “

Разбира се, това е хороскоп-шега, и не трябва да го приемате за чиста монета, само че не забравяйте, че във всяка смешка има известна истина.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР