Разбира се, че Боил Банов не трябва да подава оставка.

...
Разбира се, че Боил Банов не трябва да подава оставка.
Коментари Харесай

Проф. Николай Овчаров: Банов не бива да подава оставка

Разбира се, че Боил Банов не би трябвало да подава оставка. Мога да го кажа и като негов консултант, и като консултант на предходните двама министри. Всеки е почтен до доказване на противното ". Това съобщи археологът проф. Николай Овчаров пред Нова телевизия.

Той акцентира, че не се е занимавал директно и няма концепция за диалозите, които предизвикаха абсурда към министъра на културата.

„ В края на 2015 година върху Боил Банов легна цялата тежест на ремонта с „ Ларгото”, тъй като Вежди Рашидов беше на лекуване в Германия, другият зам.-министър - Бони Петрунова, също беше в болничен. Буквално останахме няколко индивида и се наложи даже и аз да се включа”, съобщи проф. Овчаров. По думите му в този миг 48 индивида са протестирали за разнообразни неща и това е била повода за забавянията на ремонта на „ Ларгото”.

„ Сега приказваме за 700 000 лева, не знам дали са толкоз сигурно, само че в случай че до 15 декември не беше изпълнен планът, страната щеше да връща близо 15 млн. лева.”, разяснява още Овчаров.

Според него в действителност се е налагало да се раегира незабавно, в границите на няколко дни, с цел да се избави планът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР