Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение задържане

...
Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Изведеният със спецчасти от дома си в Казанлък остава за постоянно в ареста

Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 46-годишния мъж, който на 13 октомври беше изведен от вкъщи си в квартал " Изток " от спецчасти. Това оповестиха от пресцентъра на Окръжен съд - Стара Загора.
Още по темата
Мъжът е упрекнат за непристойни дейности, които жестоко нарушават публичния ред и показват очевидно пренебрежение към обществото - той е отправял хули и закани, в това число за потребление на оръжие, по отношение на полицейски чиновници на Районното ръководство. Преди това той възпламени заведение в Казанлък, а по-късно на адреса си е почнал да хвърля предмети по полицейските чиновници, което е наложило на място да дойде профилиран екип на Министерство на вътрешните работи, вследствие на което мъжът е арестуван. Деянието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм и смелост и е осъществено в изискванията на рисков рецидив, показват от съда.

Според него има действителната опасност обвиняемият да извърши друго закононарушение, защото има богато дисие. Той е осъждан шест пъти за закононарушения от общ темперамент. По последното от тях е търпял дейно наказване " отнемане от независимост " в размер от седем месеца и е бил освободен през юни м.г.

Извършват се дейности и по следствие по досъдебно произвеждане за палеж на търговски обект в града на 13 октомври, по което се открива съпричастността на 46-годишния мъж.

По думите на заместител районния прокурор Мария Михайлова, за квалифицирано безчинство Наказателният кодекс планува наказване " отнемане от независимост " от една до шест години. За закононарушението, което касае палежа, плануваното в закона наказване е " отнемане от независимост " от една до осем години.

Определението на Районния съд в Казанлък предстои на обжалване или протестиране пред Окръжен съд - Стара Загора в тридневен период.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР