Районният съд в Горна Оряховица остави за постоянно в ареста

...
Районният съд в Горна Оряховица остави за постоянно в ареста
Коментари Харесай

Съдът реши съдбата на гледача на кучетата убийци

Районният съд в Горна Оряховица остави за непрекъснато в ареста гледача на петте кучета, които този четвъртък убиха 40-годишна жена в Долна Оряховица, заяви БНР.

61-годишният Ивалин Стратиев, който е трябвало да се грижи за петте кучета, раздрали в четвъртък сутринта 40-годишната Мирослава Стоянова, имал джука сделка със стопанина им, който е в Германия, да се грижи за животните и да живее в парцела. Изпращали му пари за храна на кучетата, само че гледачът ги изпивал и животните скитали в покрайнините на Долна Оряховица, озверели от апетит, описаха съседи. 
-->
Делото за мярката за неотклонение на обвинения, който не полагал грижи за кучетата, умъртвили санитарката от горнооряховската болница, беше гледано през днешния ден при закрити врата в Районния съд в Горна Оряховица, който го остави за непрекъснато в ареста. Съдът одобри, че има заплаха той да се укрие и има обосновано съмнение, че Стратиев е създател на действието, за което го грозят до 5 година затвор и 10 000 лева санкция. 

Служебният бранител на обвинения съобщи, че ще апелира най-тежката мярка за неотклонение. Клиентът му съдействал на полицията и бил в потрес, щом схванал за случилото се.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg