Районният съд в Бургас ще заседава по делото, по което

...
Районният съд в Бургас ще заседава по делото, по което
Коментари Харесай

Митьо Очите застава пред съда за пореден път

Районният съд в Бургас ще заседава по делото, по което е обвиняем общинският консултант Бенчо Бенчев на 27 май в 10.00 часа. Именно тогава трябваше да бъде разпитан като очевидец и Димитър Желязков – Очите, наред с още четирима души. Това обаче няма да се случи, защото несебърският необут в продължение на два дни ще се изправи пред Специализирания углавен съд в София по делото против него с обвинявания, че е водач на проведена незаконна група за изнудване, насила, закани, палежи и разпространяване на опиати. То ще се гледа на 26 и 27 май в София, което отсрочва конвоирането на Желязков до Бургас, написа " Флагман ".

Общинският консултант Бенчо Бенчев, който ще се изправи пред Районен съд-Бургас също на 27 май, е упрекнат в персонално укривателство и държане на огнестрелни оръжия и муниции, откакто при започване на август 2018 година в Турция беше арестуван точно несебърският необут Димитър Желязков-Очите.

Последното съвещание по делото беше при започване на февруари 2020 година, когато стана ясно, че здравословното положение на Бенчев се утежнява и той изиска от съда да анулира възбраната да напуща страната и да го пусне да се лекува в Турция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР