Районните кметове на поискаха на заместник-кмета по строителството Пламен Райчев

...
Районните кметове на поискаха на заместник-кмета по строителството Пламен Райчев
Коментари Харесай

ТРУС: ГЕРБ поиска оставката на зам.-кмет заради транспортния хаос в Пловдив

Районните кметове на желаеха на заместник-кмета по строителството Пламен Райчев поради транспортния безпорядък, който от месеци царува в града.

Хората станаха заложници в колите си, ремонтите се правят непрозрачно и нямаме изясненост за графиците им, сподели кметът на Източен Иван Стоянов, предава за партийния трус БНР.

Застъпването на планове по едно и също време ще докара до цялостен транспортен безпорядък, съобщи районният на Централен Георги Стаменов.
свързани новини2996на 15.03.20218021на 24.05.2020
По думите на районния на Северен Стоян Алексиев, зам.-кметът по строителство и вложения демонстрира тотална непросветеност и безхаберие, а работата по водния цикъл е предизвикала извънредно стеснение за жителите.

Не минава сесия, на която да няма рецензии за работата по ремонтите и от другите политически групи. Подготвили сме две питания към отрасловия зам.-кмет за идната сесия, сподели ръководителя на групата на в Пловдивския общински съвет Йордан Илиев и съобщи, че упорстват за промяна в управническия екип в този сектор.

“Имаме диалогичност с кмета Здравко Димитров и в тази ситуация не приказваме за партийна принадлежност, а за професионална непросветеност “, означиха районните кметове.

Попитани обаче дали Здравко Димитров знае за изразената от тях позиция, те обявиха, че посредством медиите той научава за изразеното им на конференция мнение.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР