Районната прокуратура в София привлече към наказателна отговорност мъж на

...
Районната прокуратура в София привлече към наказателна отговорност мъж на
Коментари Харесай

Шок! Мъж се закани да убие жена си и майка й

Районната прокуратура в София притегли към наказателна отговорност мъж на 49 години. Той се е заканил на две дами и им е нанесъл телесни повреди.
На  7 август към 22:00 ч. в гр. Нови Искър обвиненият А.Х. се заканил с ликвидиране на С.П., след което почнал да чупи посуда и да търси нож към себе си. След като не намерил подобен, обвиняемият почнал да удря с ръце и крайници дамата по главата и тялото и ѝ нанесъл лека телесна щета.

67-годишната майка на потърпевшата се пробвала да спре А.Х., само че той почнал да удря и нея и ѝ нанесъл лека телесна щета. След това обвиняемият се заканил на старата жена, че ще възпламени къщата ѝ. Телесните повреди са породени по хулигански подбуди, като действието по отношение на С.П. е осъществено при изискванията на домашно принуждение.
-->
По случая се води досъдебно произвеждане за закононарушения.

Обвиняемият няма адрес за престояване в страната. Предвид опцията да се укрие и да извърши друго закононарушение А.Х. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор. Спрямо него е наложена възбрана за овакантяване на рамките на Република България.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража "  спрямо обвинения. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР