Очакването вече е силно осезаемо, тъй като Световната купа KWU

...
Очакването вече е силно осезаемо, тъй като Световната купа KWU
Коментари Харесай

Световната купа на KWU SENSHI за аматьори с голям награден фонд през лятото

Очакването към този момент е мощно осезаемо, защото Световната купа KWU SENSHI за дилетанти се приготвя за грандиозния си старт на 4 юли 2024 година във Варна с оспорвани дуели, провеждащи се по време на интернационалния летен лагер на KWU SENSHI.

Организатор на шампионата е KWU Международна професионална лига, които стоят в основата на влиятелната верига SENSHI. Световната купа за дилетанти KWU SENSHI за мъже ще се организира в 6 категории: -70, -75, -80, -85, -90 и 90+ кг, в границите на три поредни дни, започвайки с напрегнати елиминации и полуфинални борби на бойците, които дават всичко от себе си в блян към финала.

Кулминацията на този трогателен шампионат ще настъпи на 6 юли 2024 година в границите на интернационалната бойна галавечер SENSHI 22. Финалистите в обособените категории ще излязат в светлината на прожекторите, подготвени да разпрострат цялостния си капацитет и да се борят за шампионски трофеи пред почитателите във Варна.

Най-добрите участници в шампионата, класирали се на водещите места получават орден, купа, грамота и парична премия. Наградният фонд на международната купа е над 90 000 евро, като сумите стартират от 500 евро за отпадналите бойци на квалификациите, 1000 евро за полуфиналистите и доближават до 2000 евро премия за носителите на шампионския пояс. Всички състезатели във финалния стадий ще дадат всичко от себе си за шампионска международна купа на KWU SENSHI на тежката сцена с военен хъс, техники и впечатляващи умения. Реномирани интернационалните съдии ще бъдат измежду реферите, които са ангажирани с ръководенето на срещите, а с спортното събитие дава обещание да бъде едно от най-мащабните в света на бойните изкуства.

Престижната международна купа за дилетанти на KWU SENSHI въплъщава същинската същина на бойните изкуства - дисциплинираност, отдаденост и непрекъснат блян към съвършенство. Каним младите спортни гении от разнообразни страни да се причислят към шампионата за международната купа на KWU SENSHI за дилетанти това лято, който ще бъде незабравима демонстрация на атлетизъм и военен дух.

Всички заинтригувани бойци може да изпратят своите поръчки за присъединяване посредством попълване на специфичния формуляр, намиращ се на.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР