Районна прокуратура във Видин внесе обвинителен акт срещу 38-годишния М.

...
Районна прокуратура във Видин внесе обвинителен акт срещу 38-годишния М.
Коментари Харесай

Служителка от "Закрила на детето" преживя най-големия си кошмар

Районна прокуратура във Видин внесе обвинителен акт против 38-годишния М. К. За безчинство и закани с ликвидиране към чиновници от отдел “Закрила на детето”.

Случаят e от февруари тази година. Непълнолетните племенници на М. К. били настанени в професионално приемно семейство със правосъдно решение, само че чичото бил срещу.

По негова молба в отдел “Закрила на детето” във Видин била проведена среща. На нея участвали децата - 15-годишната И. С. и 13-годишният М. С., приемните им родители, шефът на отдела и обществени служащи. Обвиняемият пристигнал с приятелката му.

Чичото декларирал, че желае да вземе племенниците си, само че му обяснили, че би трябвало да има непрекъсната работа и приходи.

Самите деца споделили, че се опасяват от него, тъй като посягал да ги бие. М. С. се разярил, хванал момичето И. С за якето и го заплашил, че ще му откъсне главата. То се разплакало, а хората се намесили и го отблъснали. Той траял да вика, че децата са “продадени за по 1000 лева.” на приемните родители.

Блъскал порти и столове, нахлул в една от канцелариите и изкрещял на служителката Ж. И., че “ще й отреже главата, тъй като тя е взела децата”. През цялото време приятелката му повтаряла, че “ще докара телевизията”. Сега тя може да извърши заканата си, когато съдът дефинира дата за делото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР