Районна прокуратура - Елин Пелин наблюдава досъдебно производство за извършено

...
Районна прокуратура - Елин Пелин наблюдава досъдебно производство за извършено
Коментари Харесай

Обвиняват шофьора, заплашил с писолет депутат на АМ Хемус

Районна прокуратура - Елин Пелин следи досъдебно произвеждане за осъществено на 15 юни, на 14-ти километър на автомагистрала " Хемус ", закононарушение - закана за ликвидиране.

В качеството на обвинен е притеглен И.Б., който към 14 и 20 часа, по пътя в посока от София за Варна, се заканил с ликвидиране на две лица, като насочил против тях военен револвер марка " Барета ".

Действията му могат да възбудят състоятелен боязън за реализиране у потърпевшите лица. Срещу обвинения е била взета мярка за неотклонение " Подписка ". Разследването по случая продължава.

Припомняме, че водачът, застрашен с револвер на Автомагистрала " Хемус ", е депутатът Явор Божанков от гражданската квота на Българска социалистическа партия.

" Аз бях безусловно шокиран. То продължи не повече от 10 секунди. В първия миг е страха, в идващия миг е негодуванието, че такова нещо може да се случи в 21 век. Не сме 90-те, това не е каубойски филм, а това е България и Европа в 2018 година и не може измежду бял ден някой да вади оръжие ", разяснява тогава Божанков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР