ОвенСрещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна

...
ОвенСрещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 2 май 2024 г.

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.
Телец
Резултатът от Вашите старания ще бъде много непретенциозен, в случай че не се откажете от обичайните си способи на реализиране на мечтаното. Трябва да експериментирате и импровизирате, и единствено следователно може да разчитате на някакви изключителни триумфи. Не е желателно да употребявате този ден за търсене на нови съдружници и другари. Много елементарно може да изпаднете в илюзия, а от това недоброжелателите биха се възползвали на драго сърце. Желателно е да се въздържате от развлечения, свързани с огромни разноски: увличайки се в търсенето на мощни чувства, рискувате да останете с дребни пари.

Близнаци
Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното увлечение и финансовата заинтригуваност ще бъдат спомагателен тласък за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени спорове с управлението, сътрудниците и сътрудниците, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак
Забавлявате се с новия трик? Възможно е в главата Ви да витаят мисли за пътешествия или за завършения от различен темперамент. Ако е по този начин, не жалете време за търсене на информация. Може да откриете договорка, отстъпка или друго предложение с стеснен период на деяние, което да Ви тласне напред. Много е значимо в този момент да обръщате внимание на всички свои мисли, да ги „ претегляте ” и да се отнасяте към тях съществено. Подсъзнанието Ви подсказва някои неща, и би трябвало да се вслушвате по-внимателно, в сравнение с го вършиме в този момент.

Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева
Прекрасно време за духовното Ви развиване и за поява на позитивни страсти. Това, което ще Ви донесе най-голямо задоволство са заниманията, свързани с обучение, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате концепция за пътешестване или малко странствуване, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни планове ще Ви динесат полза.

Везни
Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион
Не би трябвало да се разделяте с тези, които обичате - както по принцип, по този начин и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя обичан човек - освен физически, само че и духовно. Просто да го прегърнете ще е незадоволително.. Ще се наложи и да го разберете.

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей
Имате един ден, подобаващ за флирт благодарение на електронни помощници: мобилен телефон, Интернет и дори микрофон, в случай че съумеете да измислите, по какъв начин да ги употребявате за сходни цели. Днес техниката ще е най-хубавият асистент и другар, по пътя на персоналното благополучие.

Риби
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР