Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Тарантулата на съд за банковия обир в сградата на КАТ-Благоевград

Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против Илия Илиев-Тарантулата за осъществена от него кражба на железна каса от офис на банка в постройката на КАТ-Благоевград – закононарушение по член 195, алинея 1, т. 3, т. 4, прочие 2 и т. 7, вр. член 194, алинея 1, вр. 28, алинея 1 от Наказателен кодекс. Това оповестява Струма бг.

Обвиняемият Илиев през нощта на 25.04.2017 година счупил стъкло на гишето на офис на „ Централна кооперативна банка “, намиращ се в постройката на бранш „ Пътна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград (КАТ) на бул. „ Св. Димитър Солунски “ в града. След като проникнал вътре, той лишил железна каса, в която се съхранявали парични средства. Общата стойност на откраднатите движимости, включително касата и сумата под формата на разнообразни банкноти и монети, възлиза на 15 584,86 лева и 3 585 евро.

Деянието е било осъществено в изискванията на повторност, откакто Илиев е бил осъждан за друга кражба и му е било наложено наказване „ Пробация “ за период от три години.

Предстои Благоевградският областен съд да насрочи съвещание по делото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР